Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] OSŁONA BO3

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TERAZ ROZWIEJĘ WSZELKIE WASZE WĄTPLIWOŚĆI

źle zinterpretowaliście tekst z http://www.facebook.com/darkorbit

Hi Pilots

Do not believe the rumors about a new shield called SG3N-B03 which is said to be released by the companies next week.

This is just not true! Do not believe unauthorized information.

Nothing will be released if not authorized by the companies or at least by myself.

XOXO

-Nyx-

Hi pilotów nie wierzyć plotki o nowych Tarcza o nazwie SG3N-B03, który mówi się być wydany przez przedsiębiorstwa w następnym tygodniu.

Nie jest to prawda! Czy uważają nieautoryzowanych informacji.

Nic nie będzie być wydany jeśli nie dozwolonych przez przedsiębiorstwa lub przynajmniej poprzez samodzielnie.

napisane jest że za tydzień nie będzie aktualizacji, czyli nie jest zaprzeczone, że tej oto osłony nie wprowadzą

a wiecie mili państwo, że facebook z BP ma umowę, umowa polega na tym, że w każdej ich grze co miesiąc wydają jedną aktualizację,

czyli kolejna aktualizacja będzie za miesiąc, a tą aktualizacją będzie właśnie

OSŁONA BO3

wszystko jasne?

http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?p=8362593#post8362593

również mój wątek

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

TERAZ ROZWIEJĘ WSZELKIE WASZE WĄTPLIWOŚĆI

źle zinterpretowaliście tekst z http://www.facebook.com/darkorbit

napisane jest że za tydzień nie będzie aktualizacji, czyli nie jest zaprzeczone, że tej oto osłony nie wprowadzą

a wiecie mili państwo, że facebook z BP ma umowę, umowa polega na tym, że w każdej ich grze co miesiąc wydają jedną aktualizację,

czyli kolejna aktualizacja będzie za miesiąc, a tą aktualizacją będzie właśnie

OSŁONA BO3

wszystko jasne?

http://pl.board.bigp...593#post8362593

również mój wątek

Czemu FB ma mówić BP, kiedy ta ma wprowadzać aktualizacje?

Opublikowano

Czemu FB ma mówić BP, kiedy ta ma wprowadzać aktualizacje?

mnie się pytasz?

taką mają umowę i tyle o.O

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Pierd^^$nym milionerom zawsze mało...

Po to żeby zarabiać i zdzierać kasę z biednych, nie narzekam bo nikt mnie do tej gry nie zmusza ale kurewsko wciąga taka gra,

kiedyś to było coś, a teraz to ciągle coś nowego i tylko za kasę.

Teraz żeby mieć FE to trzeba pograć kilka lat.

obraz24.png

Opublikowano

Po to żeby zarabiać i zdzierać kasę z biednych, nie narzekam bo nikt mnie do tej gry nie zmusza ale kurewsko wciąga taka gra,

wciąga dlatego właśnie kupiłem 3 boty, bo szkoda mi czasu na tą grę

straciłem 4 lata na tą grę, ile straciłem? dużo, z resztąjak każdy kto zaczyna grać w te gry

Opublikowano

kilka lat ?? teraz to boty przejmują gre ... niestety ;/ i w rok mają to co normalnie masz w 4 lata ;/ Szkoda gadac ;/

175001456602037225492.gif

Opublikowano

kilka lat ?? teraz to boty przejmują gre ... niestety ;/ i w rok mają to co normalnie masz w 4 lata ;/ Szkoda gadac ;/

to co ci źle??

jak nie masz bota też sobie kup szkoda czasu

spójrz na to:

1 typ graczy: czyszczą portfele

2 typ graczy: grają uczciwie

3 typ graczy: używają bota

i jak myślisz który wariant jest najlepszy

1 typ graczy:wyrzucają pieniądze na rzeczy które mogły by się na co innego przydać o wiele lepszego

2 typ graczy:tracicie tylko czas na jebaną grę, a zapominacie o realu: szkoła, rodzina iitp itd, a wy marnujecie czas na pierdoloną grę, której i tak nigdy nie skończycie i tak nigdy nie będziecie najlepsi

3 typ graczy: jest najlepszy: to ludzie którzy przeszli z 2 etapu na 3, jest najrozsądniejszy, nie musisz siedzieć przed grą tracić czasu, poprostu wchodzisz od czasu do czasu i jak już się dorobisz w grze, to sobie dopiero polatasz

chuj kogo obchodzi twoja opinia, chcesz być no life, to bądź moim zdaniem jesteś niedoświadczony życia, nie wiesz ile jeszcze możesz stracić siedząc w domu, ja straciłem 4 lata, a po tych 4 jebanych latach jakiś dupol ukradł mi konto, i w końcu doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu, ale skoro przyzwyczaiłem się do gry pozwoliłem sobie kupić bota, i wielu tu osób przyzna mi racje, że dobrze zrobiłem

tylko cię uświadamiam cieciu, ale kurwa zapomniałeś, że temat nie służy do tego więc kurwa zero takich postów

Opublikowano

to co ci źle??

jak nie masz bota też sobie kup szkoda czasu

spójrz na to:

1 typ graczy: czyszczą portfele

2 typ graczy: grają uczciwie

3 typ graczy: używają bota

i jak myślisz który wariant jest najlepszy

1 typ graczy:wyrzucają pieniądze na rzeczy które mogły by się na co innego przydać o wiele lepszego

2 typ graczy:tracicie tylko czas na jebaną grę, a zapominacie o realu: szkoła, rodzina iitp itd, a wy marnujecie czas na pierdoloną grę, której i tak nigdy nie skończycie i tak nigdy nie będziecie najlepsi

3 typ graczy: jest najlepszy: to ludzie którzy przeszli z 2 etapu na 3, jest najrozsądniejszy, nie musisz siedzieć przed grą tracić czasu, poprostu wchodzisz od czasu do czasu i jak już się dorobisz w grze, to sobie dopiero polatasz

chuj kogo obchodzi twoja opinia, chcesz być no life, to bądź moim zdaniem jesteś niedoświadczony życia, nie wiesz ile jeszcze możesz stracić siedząc w domu, ja straciłem 4 lata, a po tych 4 jebanych latach jakiś dupol ukradł mi konto, i w końcu doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu, ale skoro przyzwyczaiłem się do gry pozwoliłem sobie kupić bota, i wielu tu osób przyzna mi racje, że dobrze zrobiłem

tylko cię uświadamiam cieciu, ale kurwa zapomniałeś, że temat nie służy do tego więc kurwa zero takich postów

jako info jak grać popieram w 10000000000000%

Opublikowano

Ja pierdole ta gra jest bez sensu powinno być po równo można kupić albo za kredyty albo za urke a to znowu za uridium jest tylko i wyłącznie !!!!

@2UP: Popieram!

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ja pierdole ta gra jest bez sensu powinno być po równo można kupić albo za kredyty albo za urke a to znowu za uridium jest tylko i wyłącznie !!!!

@2UP: Popieram!

a no wiesz kiedyś tak było, pamiętasz te czasy, kiedy każdy był równy, wtedy było fajnie ale to 3 lata temu czy 4 juz nie pamietam odlegle czasy

Opublikowano

Mi się wydaje że najlepiej było nie długo przed wprowadzeniem nowego klienta, po wprowadzeniu nawet jeszcze dało się grać tylko trzeba było się przyzwyczaić do tego ale potem zaczeli wprowadzać te nowe densingi to dla mnie już była przesada bo były one z innej gry przynajmniej takie plotki chodziły i od tych densingów się zaczęło robić już trochę do dupy. Ale co poradzić.

Cześć!

Opublikowano

przestancie;d nie podoba sie nie grac;d ale zal mi tych z was ktorzy siedza przed kompem przy tej grze,jak juz chcecie grac grajcie w cos z czego was inni gracze nie wysmieja;d poza tym chcialem zauwazyc ze to ze bp doi kase dziala w 2 strony,osobiscie ponad 1500 zarobilem na tej grze:) oczywiscie wczasach buga na drony;d mozna? mozna;p

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

ale najbardziej mnie wkurwiają ludzie którzy ładują kasę w tą grę

to teraz powiedzcie mi kto rozbałamucił BP?

albo nie ja odpowiem, kurwa jebana część nas, to nasza wina, bo gdyby nie mieli takich datków to gra nie była by tak często aktualizowana,

nie było by tyle pierdolonych bajerów które nie są potrzebne

i nie było by tej pierdolonej umowy z facebook

temat trochę zboczył z kursu ale ki dwóch

Uczeń
Opublikowano

Się robi offtop ale ja tam jeszcze pamiętam czasy kiedy GG nie było. Jedyny dodatek, który im wyszedł (no jest jesze SkyLab) :P

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

wtedy to było labo:) pamiętam

Opublikowano

Teraz chodzi tylko o to, aby wyciągnąć jak najwięcej urki od gracza co wiąże się z przelewami, sms'ami itd.

Stare dobre czasy,gdy jak się latało big boyem z full mp1 to się szpanowało przed kumplami :)

Opublikowano

Osłona BO3 nie będzie kosztowac napewno 50 k uri bo pytałem admina na pl2

no ja jakoś w klanie jestem z adminem na pl2 i powiedział mi że nikt z ekipy nie wie ile może to kosztować ... więc nie zmyślaj.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...